Rosa Pujol participa en la inauguració de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La nova edició de la fira constitueix una passa més en la consolidació dels productes agrícoles de les terres de Lleida com a referent nacional de qualitat i prestigi.

 

foto


Aquest matí ha tingut lloc l'acte inaugural de la prestigiosa Fira de l'Oli que cada any acull el municipi de les Borges Blanques. Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, s'ha desplaçat fins a aquest municipi veí per tal de donar suport i sumar-se al tret de sortida que Artur Mas, president de la Generalitat, i Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, han donat a la que serà la 50a edició del certamen.

 

Un any més, la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra arriba farcida d'activitats de tota mena al voltant de l'oli, com ara xerrades, degustacions, balls, exposicions i tallers, posant novament de manifest que es tracta d'una de les fires agrícoles més ben consolidades del panorama català.

 

En sortir de la inauguració, Rosa Pujol ha afirmat que "la bona salut de la Fira de l'Oli és una notícia molt positiva per a tots els pobles agrícoles de la província, com ara Aitona, ja que dóna a conèixer les comarques de la zona i consolida la imatge de qualitat i prestigi dels productes de la nostra terra".

 

En aquest sentit, l'alcaldessa d'Aitona ha volgut fer una crida a tots els veïns i veïnes de la vila a visitar i difondre la Fira de l'Oli de les Borges Blanques, tot afegint que "els municipis del camp de Lleida hem de fer pinya i remar conjuntament pel desenvolupament i la promoció de la nostra agricultura". Finalment, Rosa Pujol ha mostrat el seu desig que en un futur no gaire llunyà Aitona pugui organitzar la seva pròpia fira de promoció i exposició de productes locals i ha encoratjat el teixit agrícola de la vila a treballar intensament en aquesta direcció.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.