L'Ajuntament instal·la nous ordinadors a la biblioteca PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els nous equips informàtics, que ja estan a disposició dels veïns i veïnes del municipi, han estat subvencionats per la Diputació de Lleida.

 

ord.bibl.2

 

L'Ajuntament d'Aitona segueix treballant intensament per tal de modernitzar el municipi i dotar els aitonencs i aitonenques de nous recursos. En aquest sentit, la setmana passada van ser instal•lats quatre nous ordinadors a la Biblioteca Municipal Domingo Espax, que s'afegeixen als equips ja en funcionament i a disposició dels veïns i veïnes.

 

Amb aquesta nova remesa, que és fruit d'una subvenció de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament amplia el parc informàtic de la biblioteca, tot dotant els usuaris de noves estacions de treball, recerca de feina i connexió a la xarxa. Els nous ordinadors també permetran a l'Ajuntament ampliar l'aforament dels cursos d'informàtica que regularment s'organitzen des de la Regidoria de Promoció Econòmica.

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a la Diputació de Lleida aquesta subvenció, que permet seguir millorant la xarxa de recursos i serveis oferts als veïns i veïnes d'Aitona.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.