Arrenca un nou curs d'alfabetització en català per a nouvinguts PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Les classes començaran el proper dijous 7 de febrer i finalitzaran al maig. Amb aquest curs l'Ajuntament segueix treballant per tal de facilitar i afavorir la integració dels nouvinguts.

 

Foto_cursos_catal

 

El proper dijous dia 7 de febrer començarà un nou curs d'alfabetització en català per a persones nouvingudes. A fi de facilitar l'assistència de tots els interessats, s'ha buscat un horari compatible amb les obligacions familiars, tot tenint en compte, molt especialment, l'horari escolar. En aquest sentit, les classes seran impartides els dimarts i dijous de les 15.15h a les 16.45 i els dimecres de 9.30h a 11.30h. En total, el curs tindrà una durada de 60 hores repartides en un període lectiu de 3 mesos, essent la darrera sessió el 9 de maig. El lloc de realització de les classes serà l'Ajuntament.

 

Amb l'organització d'aquest nou curs, l'Ajuntament d'Aitona dóna continuïtat a la línia encetada fa alguns anys d'impulsar dos cursos de català cada any per tal d'afavorir la plena integració dels col•lectius de persones nouvingudes que resideixen al nostre municipi. Com a principal novetat de l'edició que comença aquesta setmana, cal destacar que el curs es durà a terme a través de l'associació Reintegra (reintegralleida.cat).


 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.