Les dones del sector agrari i la prevenció dels riscos laborals PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El dijous 14 de febrer tindrà lloc un seminari sobre prevenció de riscos laborals adreçat a les dones que treballen en el sector agrari.

 

El Centre de Seguretat i Salut Laboral de Lleida ha organitzat de cara a la setmana vinent un seminari adreçat a les dones que treballen en el sector agrari. La sessió es durà a terme el proper dijous 14 de febrer i tindrà per objectiu donar a conèixer els riscos laborals més importants als quals es troben exposades les dones del sector agrari, així com ensenyar a les participants quines són les mesures preventives que cal aplicar per tal de minimitzar aquests riscos.

 

El seminari començarà a les 10 del matí i finalitzarà a la 1 del migdia. La persona responsable d'impartir la formació és la Dra. Mercè Cava Sánchez, metgessa especialista en Medicina del Treball del Centre de Seguretat i Salut Laboral de Lleida. En finalitzar la sessió es lliurarà un certificat d'assistència.

 

La inscripció és gratuïta. Si es vol participar en el seminari només cal emplenar la butlleta que acompanya aquesta nota i enviar-la per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Per a qualsevol dubte o consulta es pot trucar al 973.20 04 00.

 

Lloc de realització de la sessió:

Centre de Seguretat i Salut Laboral de Lleida.

Polígon industrial El Segre. C/ Empresari Josep Segura i Farré, Parcel•la 728-B.

 

pdf-logo

Descarrega't la butlleta d'inscripció

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.