Centenars de veïns i veïnes surten al carrer per celebrar el Carnaval PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La bona participació de la festa de Carnaval d'enguany torna a posar de manifest la bona salut del teixit social de la nostra vila.

 

Carnaval5

 

Aquest passat cap de setmana els aitonencs i aitonenques van celebrar una nova edició del Carnaval. Un any més, les activitats van començar divendres a l'escola bressol, on els nens i nenes es van disfressar de pingüins. No obstant, els plats forts de la festa van arribar dissabte. Ja a primera hora de la tarda, el poliesportiu va acollir la trobada de carrosses i la sortida de la cercavila. Tot i que el fort vent que bufava va obligar moltes persones, sobretot nens i nenes, a restar dins del recinte, la rua va poder realitzar el seu recorregut amb normalitat. Un total de 9 carrosses i de grups que anaven a peu van passejar i ballar pels carrers de la vila, acompanyats de nombrosos veïns i veïnes que no es van voler perdre l'espectacle.

 

Un cop finalitzat el recorregut la comitiva de carrosses va tornar al poliesportiu, on els regidors i personal de l'Ajuntament, juntament amb la Penya els Tabolls, van repartir xocolata i coca a tots els participants. I per als més petits, es van llençar bosses plenes de llaminadures des del mateix escenari. Va tancar la tarda el tradicional ball popular per a petits i grans, amb barra de begudes en el mateix recinte a càrrec de la Penya els Tabolls

 

 

Carnaval3Carnaval4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La festa es va reprendre cap a mitjanit amb el concert ofert per l'Orquestra Caimán i la posterior disco-mòbil, que es va allargar fins a altes hores de la matinada sota la mà del popular DJ Bobot Wallas.

 

 

Carnaval1Carnaval2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes de la vila per la seva col•laboració i implicació en aquesta nova edició del Carnaval. I molt especialment a la Penya els Tabolls, que un any més han fet possible l'èxit de la festa amb la seva participació directa en l'organització de les activitats.

 

Carnaval6

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.