El govern municipal aprova inicialment la urbanització del carrer Sant Antolí PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'obra es durà a terme gràcies a una subvenció que prové del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya.

 

Carrer_sant_antol

 

L'equip de govern ha aprovat sol•licitar un canvi de destí de la subvenció del PUOSC per tal de fer front a projectes actualment prioritaris per al poble, i un d'ells és la urbanització parcial de la tramada del carrer Sant Antolí. Una de les raons per les quals s'ha escollit aquesta actuació per davant d'urbanitzar la plaça Major és perquè la via es troba a l'entorn de la única escola de primària i secundària en funcionament del municipi. L'alcaldessa Rosa Pujol creu que "és necessari adequar els carrers al voltant del centre educatiu per tal de millorar la seguretat, mobilitat i comoditat tant dels alumnes com dels familiars que van a recollir els nens i nenes a l'escola".

 

El projecte d'urbanització es podrà dur a terme ja que en el darrer Ple celebrat el passat divendres 8 de febrer el consistori va aprovar un canvi de destí d'una subvenció del PUOSC, la qual assumirà al voltant del 50% del cost d'aquests treballs. Les obres s'espera que comencin el proper mes de març i tinguin una durada de 4 setmanes.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.