El pressupost 2013 segueix marcat per l’austeritat i la despesa destinada a l’amortització de crèdit PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tot i així, el govern municipal preveu realitzar quatre inversions destacades durant l'any

 

Imatge_pressupostos

 

L'alcaldessa Rosa Pujol parla del pressupost d'enguany afirmant que "no podem fer altra cosa que seguir estrenyent-nos el cinturó, però a la vegada també fem un esforç per intentar executar petites inversions que són fonamentals per millorar sensiblement la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble".

 

L'Ajuntament d'Aitona va aprovar per al 2013 un pressupost superior al de l'exercici anterior i això és degut a què enguany s'han inclòs algunes inversions, s'ha hagut d'incorporar el cànon de l'aigua i també incrementa la partida destinada a l'amortització de préstecs. El resultant és un pressupost que puja als 2.724.447,28€.

 

Per tal de donar equilibri al pressupost s'han revisat a la baixa diversos capítols de les despeses com les festes i el personal. Pel que fa al capítol 1 (personal) es passa de 603.099,35€ (2012) a 553.601,14€ (2012), aplicant mesures necessàries d'estalvi però sense que afectin al bon funcionament i a la qualitat de servei de l'ajuntament.

 

El capítol d'amortització de capital representa una part important de la despesa prevista per aquest 2013, ja que el pagament corresponent a préstecs suposa el 7% sobre el total del pressupost.

 

I en l'apartat d'inversions, tot i disposar de pocs recursos i tenint en compte els ajuts d'altres administracions, s'han planificat i pressupostat quatre obres principals: la urbanització del carrer Sant Antolí, l'arranjament del Camí de Llardecans, la intervenció en l'encreuament de la Travessera Escoles amb l'Avinguda 27 de Gener i l'actuació de millora a l'escola bressol.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.