L’ajuntament haurà d’invertir 50.000€ per arranjar diversos desperfectes que pateix l’escola bressol PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els serveis tècnics han elaborat un informe amb el detall de danys de l'equipament i les solucions constructives que cal executar

 

Imatge_scola_bressol_esquerdes

 

Tot i que l'edifici va ser construït el 2006 amb un cost de 250.000€ i inaugurat l'any 2007 l'equipament sofreix un deteriorament en diferents punts de l'estructura. En conseqüència, ara l'ajuntament ha de fer front a una despesa de gairebé 50.000€ per arranjar les instal•lacions.

 

L'informe elaborat dictamina que l'edifici té problemes de pèrdua d'aïllament, d'esquerdes horitzontals i verticals en quasi totes les estances, de filtracions i evacuació d'aigua i d'impermeabilització, tot això degut a la mala execució, bàsicament, de les cobertes de l'equipament. Es formen bassals d'aigua que queden reflectits, per exemple, en la pròpia façana on es poden veure taques d'humitat. La penetració d'aigua també ha provocat en diverses ocasions talls en el subministrament elèctric. Finalment, els tècnics també apunten que hi va haver certa deixada a l'hora d'instal•lar cables elèctrics i les màquines d'aire condicionat.

 

El govern municipal preveu que els treballs de reforma per arranjar les nombroses deficiències que pateix actualment el centre educatiu s'efectuïn a l'estiu i que durant aquest període l'equipament resti tancat. L'alcaldessa Rosa Pujol valora que "no entenem com unes instal•lacions relativament noves poden degradar-se tan ràpid. Malauradament, s'ha demostrat que l'anterior govern va executar de manera pèssima el projecte, per això ara el poble ha de tornar a invertir molts diners en un equipament que en condicions normals ara encara hauria d'estar en perfectes condicions".

 

Per tal de tirar endavant els treballs l'ajuntament compta amb l'aportació de 117.000€ corresponent al Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. Aquests diners també serviran per realitzar millores i actuacions en altres equipaments i serveis d'Aitona.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.