Aitona, present en l’acte del Baix Segrià Camina PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La finalitat del projecte Baix Segrià Camina és coordinar els esforços a fi d'anar eixamplant el nombre de caminaires i consolidar, poc a poc, aquesta pràctica entre els ciutadans de la comarca

 

Imatge_acte_presentaci_caminades_segri

 

El passat 11 de març va tenir lloc a la Diputació de Lleida la presentació del projecte Baix Segrià Camina amb la participació dels municipis de La Granja d'Escarp, Massacolreig i Aitona. El regidor Abel Mestre va ser l'encarregat de representar el nostre poble en aquest acte el qual persegueix l'objectiu d'enfortir les diferents caminades que s'organitzen en aquests tres municipis. 

 

El Sr. Abel Mestre, en la seva intervenció inicial, va parlar sobre la llarga tradició d'aquests tres pobles en l'organització de caminades populars i en la creença ferma que aquest tipus d'activitats constitueixen "un hàbit saludable, fomenten les relacions entre veïns i enforteix la cohesió social". També va afirmar que "l'objectiu és estimular l'activitat esportiva de caràcter social entre els veïns a través de rutes i itineraris a l'abast de tothom". Al llarg de l'acte també es va posar de manifest que es disposa d'un entorn natural envejable que acompanya perfectament la idea de realitzar activitats lúdiques que interaccionin amb la natura. 

 

Enguany, La Granja d'Escarp organitza la 5ª marxa senderista, Massalcoreig també assoleix la 5ª edició de la seva caminada i Aitona està treballant per celebrar la 2ª caminada popular. En total, més d'un miler de caminaires van participar d'aquestes tres cites l'any passat i vista la bona acollida de la gent aquest any s'ha optat per unir esforços i treballar conjuntament per potenciar-les i trobar sinèrgies entre elles. 

 

Finalment, es va anunciar que l'objectiu és poder incorporar altres pobles de la zona a aquest projecte per tal de poder oferir un calendari complet de caminades i excursions amb varietat de paisatges i recorreguts. Per assolir-ho els tres municipis van comprometre's a treballar per a la bona difusió d'aquest projecte que estimula una pràctica molt saludable i beneficiosa com és caminar.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.