Un sistema semafòric a l’Avinguda 27 de Gener pretén millorar la seguretat dels vianants PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El resultat de l'alerta comunicada per l'alcaldessa Rosa Pujol al servei de carreteres de la Generalitat ha tingut com a resposta una ràpida actuació per part d'aquesta institució

 

Imatge_semfor

 

L'Ajuntament d'Aitona, en la seva preocupació per millorar la seguretat viària dels nostres carrers, ha treballat conjuntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per tal d'instal•lar un semàfor que reguli el trànsit a l'Avinguda 27 de Gener.

 

Aquest punt ha patit en els darrers temps un increment del flux de vianants ja que el nombre d'alumnes matriculats al Col•legi Públic Francesc Feliu és més alt des de principi d'aquest curs escolar. Cada dia desenes de nens i nenes i familiars creuen diverses vegades la carretera (LP-7041) i això fa que el risc de produir-se un accident hagi augmentat de manera notable. Per aquesta raó, l'alcaldessa Rosa Pujol va traslladar a la delegació del Servei Territorial de Carreteres de Lleida la necessitat d'aplicar-hi una solució que millori la seguretat dels vianants i, aquesta, ha consistit en la col•locació d'uns semàfors que regulen i ordenen el trànsit de vehicles i persones.

 

En aquest moment la instal•lació està gairebé finalitzada, tan sols resta incorporar un sistema acústic útil per a persones amb disminució visual que, segons fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat, s'efectuarà en les properes setmanes.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.