Fruiturisme es presenta amb èxit al Saló Internacional del Turisme a Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El projecte Fruiturisme, Aitona amb molt de gust s'ha presentat enmig d'una expectació notable en aquesta fira especialitzada en turisme i de ressò mundial

 

Acte_stand_SITC

 

El passat diumenge 21 d'abril a la Fira de Montjuïc en el marc del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) Aitona ha presentat el seu projecte Fruiturisme, que compta amb el suport de la Unió Europea a través del Fons de Desenvolupament Rural. Des de l'Ajuntament d'Aitona s'ha escollit aquesta fira d'àmbit internacional com la ocasió idònia per presentar per primera vegada el projecte al gran públic. 

 

De cara a l'esdeveniment, Fruiturisme ha ofert una prímicia gastronòmica amb la presentació d'un maridatge especialment concebut per a l'ocasió: el restaurant Can Joan d'Aitona i el celler Clos Pons han combinat el vi amb la coca de recapte amb fruita dolça. Tot i que la coca de recapte és un producte típic de Lleida, el xef Jordi Moré ha elaborat una coca innovadora i en exclusiva per a l'esdeveniment que ha buscat promocionar les tres fruites per excel•lència del projecte: la nectarina, el paraguaio i la platerina.

 

Durant l'acte també es va distribuir el catàleg corporatiu de Fruiturisme, un document que explica els objectius i les activitats turístico-culturals que ofereix la iniciativa Fruiturisme.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.