Aitona celebra amb il•lusió la Diada de Sant Jordi PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Centenars de veïns i veïnes d'Aitona participen dels actes organitzats per l’Ajuntament en motiu d’aquesta bonica i esperada festivitat. Un any més les activitats lúdiques van estar protagonitzades per gent del poble.

 

Sant_Jordi1

 

El municipi d’Aitona es va bolcar el passat dimarts 23 d’abril en la celebració de la Diada de Sant Jordi. Un any més, els aitonencs i aitonenques van festejar massivament una de les jornades més nostrades i tradicionals del nostre país.

 

Les activitats van començar a dos quarts de cinc de la tarda amb el lliurament de premis del II Concurs de Punt de Llibre, que enguany estava dedicat a la figura de l’escriptor Josep Vallverdú. L’acte va aplegar prop de 200 persones, la major part d’ells nens i nenes de l’escola amb els seus familiars. Per a qui hi estigui interessat, tots els punts de llibre presentats a concurs restaran exposats a la Sala de Plens de l’Ajuntament fins a la Festa Major.

 

Sant_Jordi2

 

A un quart de sis les nenes d’aeròbic van realitzar una magnífica exhibició de ball que va sorprendre i entusiasmar les desenes de persones congregades a la Sala de Plens. I un cop acabada l’actuació, es va fer un petit berenar conjunt.

 

Sant_Jordi4

 

Cap a tres quarts de sis va començar l'audició de l'aula de música municipal d'Aitona i el públic assistent va tenir una nova oportunitat de constatar el gran talent dels nens i nenes de la nostra vila, que van interpretar un seguit de peces musicals de gran finesa i qualitat amb la guitarra, el violí, la bateria i el teclat. I per acabar de completar el repertori van oferir dues peces cantades i una batukada final d’allò més rítmica i animada.  

 

Sant_Jordi5

 

El punt i final de la jornada el van posar el grup musical Komband i el Combo de l'aula municipal de música d'Aitona, que van oferir sengles concerts a un públic entregat i amb moltes ganes de seguir escoltant música de qualitat.

 

Des de l’Ajuntament d’Aitona es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes de la vila per la seva implicació i compromís amb la festa de Sant Jordi, que un any més va posar de manifest el caràcter participatiu del teixit social del nostre poble.

 

Sant_Jordi3

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.