Fruiturisme segueix promocionant-se, aquest cop a Balaguer PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ajuntament busca consolidar la marca Fruiturisme entre la població de Lleida participant en una nova edició de la Fira de Balaguer

 

FBalaguer3

 

Aquest cap de setmana l'Ajuntament d'Aitona ha participat a la Fira de Balaguer exposant i promocionant la marca Fruiturisme. Per mitjà de l'estand del Consell Comarcal del Segrià, situat a l'espai de la Diputació de Lleida, el projecte aitonenc de la fruita dolça s'ha donat a conèixer a visitants de tot Catalunya i a representants institucionals que han assistit a la cita. Entre aquests últims, la vicepresidenta i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, el director general d'Administració Local, Jordi Souto, el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, i el director dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Lleida, Jordi Curcó. 

 

FBalaguer4

 

FBalaguer2

 

Fruiturisme s'ha presentat en aquest esdeveniment amb l'objectiu de seguir potenciant el projecte de la fruita dolça el qual té com a protagonista les tres classes de préssecs: el paraguaio, la nectarina i la platerina. En l'espai expositiu s'hi ha pogut trobar tant material corporatiu i descriptiu del projecte com fotografies de la ruta de l'arbre florit, un dels atractius principals de Fruiturisme i que s'ofereix com a reclam turístic. 

 

FBalaguer1

 

Responsables del projecte Fruiturisme i la tinenta d'alcalde de l'Ajuntament d'Aitona, Mª Antònia Royes, han valorat molt positivament la presència en aquesta fira de ressò nacional i creuen que "el projecte té el potencial suficient per atraure turistes i visitants d'arreu del país". 

 

La Fira de Balaguer és una fira comercial i de serveis on hi tenen cabuda sectors com els de la maquinària industrial, el turisme i lleure, la moda i els complements, el comerç en general, la construcció i l'habitatge, l'alimentació natural i artesana o la mostra nacional de coques de recapte i samfaina. Dins el marc de Fira Balaguer ja és tot un clàssic la celebració del Concurs de Paletes de les Terres de Lleida.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.