La zona poliesportiva d’Aitona es dotarà amb dues noves pistes de pàdel PDF Imprimeix Correu electrònic

L’objectiu de l’Ajuntament es poder executar el projecte durant l’any 2023.

 

9cd56bf0-8ae9-4543-942c-3f84e2cea5e8


L’Ajuntament d’Aitona ha aprovat el projecte executiu de construcció de dues pistes de pàdel i d’adequació de l’entorn de la zona poliesportiva municipal. El pla té un pressupost d’execució de 162.000€ i és previst que les obres puguin dur-se a terme durant el transcurs de l’any 2023.

 

Aquestes dues noves pistes de pàdel s’ubicaran a la zona poliesportiva d’Aitona; concretament, a l’àrea sense edificar de la pista descoberta. A més, el consistori també està treballant en aquests moments en l’adquisició d’uns terrenys de titularitat privada que és previst que restin expropiats pròximament -previ acord amb la propietat- i que es destinaran a aquesta actuació.

 

En concret, s’instal·laran dues pistes de pàdel de 20 x 10 metres amb tancament de quatre metres d’alçada al fons, dos metres inicials de cada lateral, i tres metres d’alçada a la resta; amb sistema "Padel Life Sid” o similar, amb quatre portes d’accés i vidres de seguretat amb vidre temperat. Mentrestant, dada pista constarà de quatre bàculs amb dues làmpades de 150w cadascun, i dues enceses per pista.

 

Els usuaris i usuàries de les noves pistes de pàdel utilitzaran els vestidors del camp de futbol municipal; i l’Ajuntament també és previst que actuï en l’entorn de les pistes de pàdel, habilitant-hi un paviment de formigó amb una lleugera pendent cap a les illes interiors no pavimentades. Finalment, es disposarà una protecció d’una xarxa metàl·lica electrosoldada en tot el límit de parcel·la amb el sòl no urbanitzable.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, avança que “durant el primer trimestre de 2023 decidirem el model de gestió d’aquestes pistes de pàdel” i destaca que “amb aquest projecte l’Ajuntament dona un pas més molt important per consolidar la zona poliesportiva d’Aitona com una àrea esportiva neuràlgica i de referència no només al poble sinó a tot el nostre entorn”.


En aquest sentit, cal destacar que la zona poliesportiva municipal ja acull actualment -a l’espera de l’habilitació de les noves pistes de pàdel- el camp de futbol, la Pump Track o les piscines -aquestes darreres, pendents també de ser arranjades i millorades-.

 
L’Ajuntament signa un conveni pel foment del desenvolupament local i l’ocupació PDF Imprimeix Correu electrònic

El conveni s’ha signat de forma conjunta amb diferents municipis del Segrià Sud.

 

20750f9d-8b4b-49ad-8d4f-bf2891e7e6ab


Aquest divendres 2 de desembre s’ha formalitzat al Consell Comarcal un conveni dels municipis del Segrià Sud -entre ells, Aitona- pel finançament del projecte de cooperació en matèria de desenvolupament local i ocupació. A l’acte de signatura hi ha estat present la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Aitona, M. Antònia Royes.

 

Entre els municipis signants, a part d’Aitona hi ha Alfés, Almatret, Aspa, la Granja d’Escarp, Llardecans, Maials, Massalcoreig, Sarroca de Lleida, Seròs, Sunyer i Torrebasses.

 

En aquest sentit, tots aquests ajuntaments coincideixen que formen una realitat territorial diferenciada, la qual ve afrontant greus problemàtiques socials i econòmiques, tals com fortes dinàmiques migratòries -tant internes com externes- envelliment de la població, dependència econòmica, dificultat d’accés a l’habitatge o la reduïda capacitat de retenció del talent, entre d’altres, els quals reclamen una resposta decidida i unitària per part de les administracions i els agents econòmics que hi desenvolupen llur activitat. I, per tot plegat, s’aposta per impulsar un projecte comú que aposti pel desenvolupament local i pel foment de l’ocupació en aquests diferents municipis.

 

En el marc d’aquest conveni, l’Ajuntament d’Aitona haurà de cofinançar el projecte amb una inversió màxima de 546,47€ aquest 2022; i de 2.318,37€ l’any 2023. A més, també es compromet a col·laborar de forma activa en la planificació i l’execució  de les accions previstes.

 

 
Aitona, amb La Marató de TV3 PDF Imprimeix Correu electrònic

Els dies 10 i 11 de desembre se celebraran al municipi diferents activitats lúdiques, culturals i solidàries obertes a tota la població.

 

c364e44c-30f9-4a85-bde0-9a6c3b25b94a

 

Aitona manté el seu ferm compromís amb el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi se suma un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3.

 

Amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica de les malalties cardiovasculars, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als aitonencs i aitonenques aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats locals -a qui el consistori posa en valor, un any més, la seva implicació directa en el projecte- han dissenyat aquest any 2023 diverses propostes pels dies 10 i 11 de desembre.

 

Dissabte 10 de desembre, al Pavelló Poliesportiu:


  • 16 h: master class de zumba.
  • 17 h: berenar solidari i xocolatada popular.
  • 17.30 h: bingo solidari.
  • 19.30 h: música i karaoke a càrrec de l’Anselmo i Josep.

 

Diumenge 11 de desembre:


  • 09 h, a la pista descoberta: “Correm per La Marató”. Caminada i esmorzar solidaris (entrepans a la brasa, vi, cervesa i aigua). Preu solidari, 5€. Venda de tiquets a BonArea, Materials Casala i Botiga Miracle. Organitza: Club d’Atletisme d’Aitona.
  • 11 h, a la plaça del Pavelló Poliesportiu: master class de spinning. Preu solidari, 5€.

 

A més, enguany tothom podrà tornar a col·laborar amb La Marató de TV3 adquirint la polsera solidària, que té un cost de 10€. A més de col·laborar, aquesta polsera dona accés a tots els actes programats pel 10 i 11 de desembre a Aitona en el marc de La Marató de TV3. Les polseres es poden adquirir de forma anticipada a l’Ajuntament i a través dels membres de les associacions del poble.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 431
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.