L’Ajuntament reformarà les piscines municipals PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'objectiu de les obres, que finalitzaran abans de l'inici de la temporada d'estiu, és substituir el paviment exterior, instal·lar gespa i condicionar les instal·lacions de depuració

 

P4180545

 

L’Ajuntament d’Aitona ha aprovat  inicialment en sessió plenària un seguit d’actuacions de reforma i arranjament de les piscines municipals. En aquest sentit, un cop finalitzat el termini d’informació pública, es donarà el tret de sortida a unes obres que serviran per tal de millorar i posar a punt les instal·lacions d’aquest equipament municipal, que en l’actualitat presenta algunes mancances i dèficits importants. Concretament, el projecte aprovat preveu la substitució del paviment exterior (notablement malmès), la sembra de gespa i el condicionament de les instal·lacions de depuració.

 

L’Ajuntament treballa amb la previsió de que els treballs finalitzin abans de l’estiu, de manera que les piscines estiguin a punt per a la temporada de bany d’enguany. Aquest projecte, que compta amb finançament de la Diputació de Lleida, s’emmarca dins la voluntat de l’equip de govern municipal de seguir treballant en la millora i optimització del manteniment dels equipaments de la nostra vila a fi d’anar construint un municipi cada dia més amable, confortable i còmode per als veïns i veïnes que hi residim.

 

P4180528

 
La biblioteca Domingo Espax amplia el seu catàleg amb una trentena de títols PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Llibres

 

En motiu de la Diada de Sant Jordi, i gràcies al suport econòmic de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament d'Aitona ha ampliat el catàleg de la biblioteca Domingo Espax amb una trentena de llibres. Així doncs, els lectors i lectores del poble tenen a la seva disposició un grapat de nous títols, que van des de la novel•la infantil i juvenil fins al llibre tècnic, passant per la ficció més comercial i per l'assaig.

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a la Diputació de Lleida pel suport econòmic rebut i es convida tots els aitonencs i aitonenques a acostar-se a la biblioteca per tal de gaudir dels nous títols adquirits.

 

Alguns dels nous títols que es poden trobar a la biblioteca són:

 

La reina descalza, Ildefonso Falcones

El grito de la tierra, Sarah Lark

Brújulas que buscan sonrisas perdidas, Albert Espinosa

L'estiu que comença, Sílvia Soler

 

 
Un sistema semafòric a l’Avinguda 27 de Gener pretén millorar la seguretat dels vianants PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El resultat de l'alerta comunicada per l'alcaldessa Rosa Pujol al servei de carreteres de la Generalitat ha tingut com a resposta una ràpida actuació per part d'aquesta institució

 

Imatge_semfor

 

L'Ajuntament d'Aitona, en la seva preocupació per millorar la seguretat viària dels nostres carrers, ha treballat conjuntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per tal d'instal•lar un semàfor que reguli el trànsit a l'Avinguda 27 de Gener.

 

Aquest punt ha patit en els darrers temps un increment del flux de vianants ja que el nombre d'alumnes matriculats al Col•legi Públic Francesc Feliu és més alt des de principi d'aquest curs escolar. Cada dia desenes de nens i nenes i familiars creuen diverses vegades la carretera (LP-7041) i això fa que el risc de produir-se un accident hagi augmentat de manera notable. Per aquesta raó, l'alcaldessa Rosa Pujol va traslladar a la delegació del Servei Territorial de Carreteres de Lleida la necessitat d'aplicar-hi una solució que millori la seguretat dels vianants i, aquesta, ha consistit en la col•locació d'uns semàfors que regulen i ordenen el trànsit de vehicles i persones.

 

En aquest moment la instal•lació està gairebé finalitzada, tan sols resta incorporar un sistema acústic útil per a persones amb disminució visual que, segons fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat, s'efectuarà en les properes setmanes.

 
<< Inicia < Anterior 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Següent > Final >>

Pàgina 435 de 448
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.