L’ajuntament haurà d’invertir 50.000€ per arranjar diversos desperfectes que pateix l’escola bressol PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els serveis tècnics han elaborat un informe amb el detall de danys de l'equipament i les solucions constructives que cal executar

 

Imatge_scola_bressol_esquerdes

 

Tot i que l'edifici va ser construït el 2006 amb un cost de 250.000€ i inaugurat l'any 2007 l'equipament sofreix un deteriorament en diferents punts de l'estructura. En conseqüència, ara l'ajuntament ha de fer front a una despesa de gairebé 50.000€ per arranjar les instal•lacions.

 

L'informe elaborat dictamina que l'edifici té problemes de pèrdua d'aïllament, d'esquerdes horitzontals i verticals en quasi totes les estances, de filtracions i evacuació d'aigua i d'impermeabilització, tot això degut a la mala execució, bàsicament, de les cobertes de l'equipament. Es formen bassals d'aigua que queden reflectits, per exemple, en la pròpia façana on es poden veure taques d'humitat. La penetració d'aigua també ha provocat en diverses ocasions talls en el subministrament elèctric. Finalment, els tècnics també apunten que hi va haver certa deixada a l'hora d'instal•lar cables elèctrics i les màquines d'aire condicionat.

 

El govern municipal preveu que els treballs de reforma per arranjar les nombroses deficiències que pateix actualment el centre educatiu s'efectuïn a l'estiu i que durant aquest període l'equipament resti tancat. L'alcaldessa Rosa Pujol valora que "no entenem com unes instal•lacions relativament noves poden degradar-se tan ràpid. Malauradament, s'ha demostrat que l'anterior govern va executar de manera pèssima el projecte, per això ara el poble ha de tornar a invertir molts diners en un equipament que en condicions normals ara encara hauria d'estar en perfectes condicions".

 

Per tal de tirar endavant els treballs l'ajuntament compta amb l'aportació de 117.000€ corresponent al Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. Aquests diners també serviran per realitzar millores i actuacions en altres equipaments i serveis d'Aitona.

 
Un Campionat de Botifarra de caràcter solidari PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Nou èxit de participació en el Campionat de Botifarra d'Aitona, que enguany destinarà els diners recollits a la protectora d'Amics dels Animals del Segrià.

 

Botifarra

 

El passat dissabte 23 de febrer va tenir lloc una nova edició del tradicional Campionat de Botifarra d'Aitona. 62 parelles es van aplegar des de primera hora de la tarda per tal de passar una entretinguda vetllada i alhora col•laborar en una causa solidària, ja que enguany el campionat presentava com a novetat el fet que els diners recaptats seran destinats íntegrament al sosteniment i suport de la protectora Amics dels Animals del Segrià.

 

Les partides van començar a dos quarts de quatre de la tarda i van comptar amb la participació de més d'un centenar de persones, entre les quals hi havia l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, i l'alcalde de Bell-lloc, Ramon Consola.

 

Totes les parelles participants es van endur algun premi a casa, des de pernils fins a motxilles, passant per botelles de vi, oli d'oliva i una llarga llista de regals, però sens dubte el moment més esperat va ser el sorteig d'un viatge per a dues persones de 3 dies i 2 nits a Espanya o Andorra.

 

Donat que la jornada va ser llarga, a mitja tarda es va obsequiar els participants amb coca de sucre i en finalitzar el campionat es va servir un berenar complet a tothom a base de pa amb tomàquet, pernil, embotits, gambes, truites, etc. I com no podia ser d'una altra manera, des del projecte Fruiturisme no es va voler faltar a la cita i es va aportar la nota saludable amb el repartiment de pomes per a tothom gentilesa de Fruites Font.

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a totes les persones que han col•laborat i participat en aquesta nova edició del Campionat de Botifarra. El notable èxit de participació posa novament de manifest el caràcter solidari i compromès dels veïns i veïnes d'Aitona.

 

Botifarra2

 
Nova edició del Campionat de Botifarra d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Enguany el campionat té per objectiu ajudar la Protectora Amics dels Animals del Segrià. En aquest sentit, tots els beneficis obtinguts seran destinats íntegrament al suport econòmic de l'entitat.

 

Concurs_Botifarra_definitiu


 
<< Inicia < Anterior 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Següent > Final >>

Pàgina 443 de 452
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.