Bona participació a la XII Pedalada Popular d’Utxesa tot i la pluja PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La nova edició d'aquesta coneguda pedalada aplega un bon grapat d'aficionats al ciclisme i l'esport

 

Pedalada1

 

El passat diumenge 9 de juny va tenir lloc la XII Pedalada Popular d'Utxesa en la qual hi participen veïns i veïnes de tres municipis: Sarroca, Torres de Segre i Aitona. La jornada, tal com marca la tradició, va començar amb el tret de sortida de forma simultània des dels diferents pobles (10h), i tots els participants van trobar-se conjuntament al lloc d'arribada estipulat per a l'ocasió, el Punt d'Informació d'Utxesa. 

 

Pedalada2

 

La pluja també va fer acte de presència, però no va ser obstacle perquè la pedalada comptés novament amb una bona participació. A les 12h va efectuar-se el tradicional tomb al pantà d'Utxesa i posteriorment el dinar de germanor. La jornada va finalitzar amb un seguit d'activitats –gimcana, jocs i sorteigs- que van amenitzar la tarda i van tancar satisfactòriament una nova edició d'aquesta Pedalada.

 
Les piscines ja compten amb una nova gespa PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Una de les accions de millora de les piscines s'ha efectuat aquests últims dies amb la renovació i col·locació d'una nova gespa que dignifica l'espai

 

Gespa1

 

Gespa2

 
Actuacions de millora a l’espai públic PDF Imprimeix Correu electrònic

 

S'ha dotat la rotonda d'accés a Aitona d'una nova imatge i s'ha enjardinat l'entorn del tanatori municipal

 

Rotonda

 

A partir d'aquesta setmana els veïns i veïnes d'Aitona i tothom que entri al poble per l'entrada que hi ha venint de Seròs haurà vist com ha quedat, un cop finalitzats els treballs, la rotonda de la carretera LP-7041. Des de les Regidories d'Urbanisme i Medi Ambient s'ha decidit arranjar la rotonda per tal que el seu nou aspecte millori la imatge de l'accés al poble, l'impacte visual de la mateixa i perquè quedi senyalitzat amb claredat quan hom ja es troba al terme municipal d'Aitona.

 

En la mateixa línia, l'Ajuntament també està estudiant la viabilitat de reestructurar i incrementar els suports per indicar punts i rutes d'interès de la vila relacionades amb el patrimoni natural, cultural i arquitectònic del nostre poble.

 

Tanatori

 

Pel que fa a les immediacions del tanatori, l'Ajuntament ha executat tasques per convertir l'espai exterior de l'equipament en un indret més agradable visualment tot enjardinant-lo i dotant-lo d'un aspecte més verd i afable.

 

Aquestes actuacions s'emmarquen dins la voluntat del govern municipal de realitzar accions per avançar en la millora de la senyalització general del poble, endreçar espais de la via pública i del mobiliari urbà i consolidar la marca Aitona.

 
<< Inicia < Anterior 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Següent > Final >>

Pàgina 431 de 452
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.