DIPUTACIÓ DE LLEIDA ATORGA UNA SUBVENCIÓ A LA BIBLIOTECA D’AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Després de mesos sense poder adquirir llibres per a la Biblioteca Municipal Domingo Espax d’Aitona, gràcies a la Diputació de Lleida, s’han pogut comprar una cinquantena de volums de temàtiques ben diverses per poder oferir lectura a tots els públics, tant  de novel·la per adults com de literatura infantil i juvenil com de material didàctic i d’idiomes.

 

diputacio lleida_llibres bilioteca novembre 2012

 

Tots els seguidors de Ken Follett, ja podeu venir a buscar la darrera novetat “El invierno del mundo”. Tots i totes qui us vareu llegir “El país de la nube blanca” de la Sarah Lark, ara podeu gaudir de la segona entrega “La cançó de Maoris”. Els que vareu gaudir amb la lectura del llibre de Maria Dueñas “Tiempo entre costuras”, ara podeu tornar a passar una bona estona amb “Misión olvido”.

Així mateix, totes aquelles persones que seguiu les novetats literàries, podeu venir a tafanejar el Premi Planeta 2012 “La marca del meridiano” de Lorenzo Silva.

 

Atreviu-vos a venir i us trobareu amb un món literari apassionant.

 

Aquest és el primer lot de llibres, amb la previsió d’una segona adquisició a partir del mes de desembre, dins la mateixa subvenció de la Diputació de Lleida.

 
HERMINIA GOMÀ A AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

AUTOESTIMA:

EMPRENEDORIA SOCIAL I FRUITA DOLÇA D’AITONA

 

Benvolgudes veïnes d'Aitona,

us volem oferir una nova activitat de . De nou, vindrà a Aitona Herminia Gomà, com ara fa un any, per recordar-nos les nostres virtuts i les nostres fortaleses. Amb les seves paraules, nosaltres, les dones, recordarem la nostra capacitat per emprendre, per iniciar projectes, per tirar endavant tot allò que ens proposem. És una gran ocasió per continuar amb el que varem aprendre l’any passat de nosaltres mateixes i per potenciar-ho cada dia més. 

També aprofitarem per potenciar els nostres productes locals, exemple també de l’empenta de les nostres dones, com ara la fruita deshidratada, les ametlles de Casa Sarroqueta o bé els “Tabollets” de formatges Montllobé, les nous Calzada, sense oblidar la fruita, en aquesta ocasió de Fresh Gold.

Des de l'equip de govern de l'Ajuntament, us volem oferir aquesta activitat perquè cregueu en vosaltres mateixes i bolqueu tot el vostre potencial: tant en la creació de projectes per al nostre poble com en accions per a les nostres persones del nostre voltant.

 

Rosa Pujol

Alcaldessa d’Aitona

 

 

Dijous, 15 de novembre del 2012

Matí    10 - 13h

Tarda 15 - 18h

 

 

Sala de plens de l’Ajuntament d’Aitona


 Amb xocolatada per acabar la jornada

 
FRUITURISME CONVIDA ALS ESCOLARS A CONEIXER ELS CAMPS D'AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

Els escolars del Col·legi Pare Palau del Prat del Llobregat, desprès de visitar la cova i la casa natal del Pare Palau, a més de l'església parroquial d'Aitona, varen realitzar una visita guiada pels camps d'Aitona, on vàren conèixer els nostres arbres i el tractament de les plagues que poden afectar als nostres camps.

 

escola prat de llobregat_poble i dos grups

 

Logo_FEDER_vectoritzat_ML

 

 

Fruiturisme compta amb el reconeixement de la Unió Europea mitjançant el suport econòmic d'un FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional)

 
Més articles...
<< Inicia < Anterior 431 432 433 434 435 436 437 438 Següent > Final >>

Pàgina 437 de 438
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.