HERMINIA GOMÀ A AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

AUTOESTIMA:

EMPRENEDORIA SOCIAL I FRUITA DOLÇA D’AITONA

 

Benvolgudes veïnes d'Aitona,

us volem oferir una nova activitat de . De nou, vindrà a Aitona Herminia Gomà, com ara fa un any, per recordar-nos les nostres virtuts i les nostres fortaleses. Amb les seves paraules, nosaltres, les dones, recordarem la nostra capacitat per emprendre, per iniciar projectes, per tirar endavant tot allò que ens proposem. És una gran ocasió per continuar amb el que varem aprendre l’any passat de nosaltres mateixes i per potenciar-ho cada dia més. 

També aprofitarem per potenciar els nostres productes locals, exemple també de l’empenta de les nostres dones, com ara la fruita deshidratada, les ametlles de Casa Sarroqueta o bé els “Tabollets” de formatges Montllobé, les nous Calzada, sense oblidar la fruita, en aquesta ocasió de Fresh Gold.

Des de l'equip de govern de l'Ajuntament, us volem oferir aquesta activitat perquè cregueu en vosaltres mateixes i bolqueu tot el vostre potencial: tant en la creació de projectes per al nostre poble com en accions per a les nostres persones del nostre voltant.

 

Rosa Pujol

Alcaldessa d’Aitona

 

 

Dijous, 15 de novembre del 2012

Matí    10 - 13h

Tarda 15 - 18h

 

 

Sala de plens de l’Ajuntament d’Aitona


 Amb xocolatada per acabar la jornada

 
FRUITURISME CONVIDA ALS ESCOLARS A CONEIXER ELS CAMPS D'AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

Els escolars del Col·legi Pare Palau del Prat del Llobregat, desprès de visitar la cova i la casa natal del Pare Palau, a més de l'església parroquial d'Aitona, varen realitzar una visita guiada pels camps d'Aitona, on vàren conèixer els nostres arbres i el tractament de les plagues que poden afectar als nostres camps.

 

escola prat de llobregat_poble i dos grups

 

Logo_FEDER_vectoritzat_ML

 

 

Fruiturisme compta amb el reconeixement de la Unió Europea mitjançant el suport econòmic d'un FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional)

 
EDGAR BOSCH PDF Imprimeix Correu electrònic

L’AITONENC EDGAR BOSCH ES PROCLAMA CAMPIÓ ABSOLUT DEL
CAMPIONAT AUTONÒMIC DE COMPACK-SPORTING
La competició es va celebrar a Ulldecona i va comptar amb la participació de 30 tiradors d’arreu de Catalunya. El lleidatà Edgar Bosch Tufet va proclamar-se campió absolut.
Ahir diumenge 20 de maig, va tenir lloc a Ulldecona (Terres de l’Ebre) el campionat autonòmic de Compack-Sporting, una modalitat de tir de caça que va comptar amb més de 30 participants catalans. La prova es va desenvolupar amb tranquil—litat i amb un clima d’allò més agradable, però la pluja va fer que la segona volta fos més dura, degut a condicions tan adverses com la pluja i el vent per al desenvolupament d’aquest esport.
Edgar Bosch Tufet (Aitona, 1992) es va proclamar campió absolut de la prova amb un resultat de 94/100 plats. La plata va ser pel barceloní Alejandro Sánchez, amb 90/100 plats i el bronze per Xavi Ortiz, d’Alcanar amb una puntuació de 89/100.

Edgar-Bosch-Tufet-Compack01P

 
<< Inicia < Anterior 451 452 Següent > Final >>

Pàgina 452 de 452
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.