Nova edició del Campionat de Botifarra d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Enguany el campionat té per objectiu ajudar la Protectora Amics dels Animals del Segrià. En aquest sentit, tots els beneficis obtinguts seran destinats íntegrament al suport econòmic de l'entitat.

 

Concurs_Botifarra_definitiu


 
El pressupost 2013 segueix marcat per l’austeritat i la despesa destinada a l’amortització de crèdit PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tot i així, el govern municipal preveu realitzar quatre inversions destacades durant l'any

 

Imatge_pressupostos

 

L'alcaldessa Rosa Pujol parla del pressupost d'enguany afirmant que "no podem fer altra cosa que seguir estrenyent-nos el cinturó, però a la vegada també fem un esforç per intentar executar petites inversions que són fonamentals per millorar sensiblement la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble".

 

L'Ajuntament d'Aitona va aprovar per al 2013 un pressupost superior al de l'exercici anterior i això és degut a què enguany s'han inclòs algunes inversions, s'ha hagut d'incorporar el cànon de l'aigua i també incrementa la partida destinada a l'amortització de préstecs. El resultant és un pressupost que puja als 2.724.447,28€.

 

Per tal de donar equilibri al pressupost s'han revisat a la baixa diversos capítols de les despeses com les festes i el personal. Pel que fa al capítol 1 (personal) es passa de 603.099,35€ (2012) a 553.601,14€ (2012), aplicant mesures necessàries d'estalvi però sense que afectin al bon funcionament i a la qualitat de servei de l'ajuntament.

 

El capítol d'amortització de capital representa una part important de la despesa prevista per aquest 2013, ja que el pagament corresponent a préstecs suposa el 7% sobre el total del pressupost.

 

I en l'apartat d'inversions, tot i disposar de pocs recursos i tenint en compte els ajuts d'altres administracions, s'han planificat i pressupostat quatre obres principals: la urbanització del carrer Sant Antolí, l'arranjament del Camí de Llardecans, la intervenció en l'encreuament de la Travessera Escoles amb l'Avinguda 27 de Gener i l'actuació de millora a l'escola bressol.

 
El govern municipal aprova inicialment la urbanització del carrer Sant Antolí PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'obra es durà a terme gràcies a una subvenció que prové del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya.

 

Carrer_sant_antol

 

L'equip de govern ha aprovat sol•licitar un canvi de destí de la subvenció del PUOSC per tal de fer front a projectes actualment prioritaris per al poble, i un d'ells és la urbanització parcial de la tramada del carrer Sant Antolí. Una de les raons per les quals s'ha escollit aquesta actuació per davant d'urbanitzar la plaça Major és perquè la via es troba a l'entorn de la única escola de primària i secundària en funcionament del municipi. L'alcaldessa Rosa Pujol creu que "és necessari adequar els carrers al voltant del centre educatiu per tal de millorar la seguretat, mobilitat i comoditat tant dels alumnes com dels familiars que van a recollir els nens i nenes a l'escola".

 

El projecte d'urbanització es podrà dur a terme ja que en el darrer Ple celebrat el passat divendres 8 de febrer el consistori va aprovar un canvi de destí d'una subvenció del PUOSC, la qual assumirà al voltant del 50% del cost d'aquests treballs. Les obres s'espera que comencin el proper mes de març i tinguin una durada de 4 setmanes.

 
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Següent > Final >>

Pàgina 426 de 435
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.