L’atleta aitonenc Marc Consul, finisher a l’IronMan de Niça PDF Imprimeix Correu electrònic

 

És el primer atleta de ponent en acabar una cursa d'aquestes característiques

 

MarcConsul3

 

Marc Consul, veí d'Aitona, va participar el passat 23 de juny en una de les proves més dures del calendari, l'Ironman. Aquesta cursa consisteix en nedar 3,8km, fer un recorregut en bicicleta de 180,1km i, finalment, 42,2km més –una marató- a peu. En Marc va aconseguir acabar la cursa després de 13h 44' 35" en activitat i sense cap aturada. 

 

Marc Consul forma part de l'equip Triatló Tarragona i compta amb una subcampiona del món de triatló com a entrenadora, l'Ivet Farriols. L'equip està patrocinat per diverses entitats: Fisio Seròs, Cicles Calucho, Running Solutions i Roses Estada Fotografia. 

 

MarcConsul2

 

Tot aquell que vulgui consultar la crònica de l'aventura d'en Marc i conèixer més detalls pot visitar el seu blog a http://marcconsul.blogspot.com.es/2013/06/ironman-nice-franca-2013.html?m=1 

 

Des d'Aitona, el felicitem per la seva valentia i resultat i li desitgem molt èxit en els propers reptes.

 
Nous arranjaments de camins al municipi PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’Ajuntament inicia els treballs de posada a punt del camí de Saidí i el de Montfred de Baix, ambdós afectats per filtracions d’aigua.

 

Nueva_imagen

 

L’Ajuntament d’Aitona segueix treballant en l’arranjament de camins i carrers del terme municipal a fi de facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes del poble. En aquest sentit, fa alguns dies van començar els treballs per a la posada a punt de dos camins importants per al municipi, com són el de Montfred de Baix i el de Saidí, que patien problemes de filtracions d’aigua. Tots dos arranjaments se sumen a la llarga llista d’intervencions de millora dels carrers i camins del municipi efectuades durant els últims mesos.

 

Pel que fa al camí de Montfred de Baix, el tram afectat, d’aproximadament 275 metres lineals, es troba situat a l’alçada del mas de la Valenciana. Les obres consisteixen en refer la cuneta, dotar-la de desguassos, posar una capa de recebo i finalment  aplicar-hi reg asfàltic per tal d’aïllar i evitar més filtracions. I en relació al camí de Saidí, s’han dut a terme treballs d’apedaçament d’uns 40 metres de carretera i s’ha posat una capa de recebo, restant només per concloure l’actuació l’aplicació de reg asfàltic.

 

Nueva_imagen_1

 

Tots dos arranjaments s’estan duent a terme amb la màxima celeritat possible a fi d’evitar causar molèsties als veïns veïnes. Tot i així, s’ha hagut de tallar el camí de Montfred de Baix i implantar temporalment l’alternança en la circulació de vehicles pel camí de Saidí, motiu pel qual es demana disculpes i es dóna les gràcies a totes les persones afectades, que estan demostrant molta paciència i comprensió. Un cop finalitzats els treballs, tots dos camins oferiran unes millors condicions per a la circulació i la seguretat de tots els seus usuaris.

 

 
Tret de sortida a les Estades d’Estiu 2013! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Desenes de nens i nenes gaudeixen a partir d'avui d'un seguit d'activitats en el marc de les estades d'estiu que organitza l'Ajuntament d'Aitona

 

Estades_estiu_inici

 

Es posa en marxa aquest programa d'activitats que durarà fins a finals d'agost i que pretén amenitzar el període de vacances i estiuenc del més petits i joves del poble. Durant les properes setmanes tots aquells que s'hagin inscrit podran gaudir de tallers diversos com, per exemple, d'expressió corporal, de jocs en anglès, de fotografia digital, de balls moderns, de patinatge i de multiesport. 

 

Les estades s'han organitzat en base a l'edat i, en aquest sentit, hi ha les estades d'escola bressol per a nens i nenes de 0 a 3 anys, les estades d'estiu que inclouen nens i nenes de 3 a 9 anys i les estades esportives recomanades per a joves d'entre 9 i 16 anys. 

 

Desitgem a tots els participants un bon estiu i unes bones estades!

 
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Següent > Final >>

Pàgina 427 de 452
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.