Prop de 300 veïns i veïnes es reuneixen amb l’equip de govern per analitzar la situació municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Durant tot el mes de juny els regidors de l'equip de govern han organitzat trobades amb veïns i veïnes del poble per tal d'analitzar la situació municipal i conèixer el punt de vista de la gent sobre les necessitats de futur

 

Reunions_vens_web1

 

Al llarg del mes de juny el govern municipal s'ha reunit amb centenars de veïns i veïnes d'Aitona per tal d'explicar-los i posar-los al dia de la situació del poble. Un cop assolida la meitat del mandat, els regidors i regidores que formen l'equip de govern han volgut donar als aitonencs i aitonenques l'oportunitat de conèixer de primera mà aspectes bàsics de l'actualitat local, com l'estat de les finances de l'ajuntament, la gestió de les comunals o els projectes en marxa o de futur, així com valorar públicament la gestió política realitzada fins a dia d'avui. 

 

Aquestes trobades s'emmarquen en el compromís i la voluntat del govern de seguir aprofundint en la qualitat democràtica i la transparència de la governança municipal. És per això que les sessions han tingut un caràcter eminentment participatiu i han buscat, en tot moment, la implicació dels assistents en forma d'opinions i propostes de futur. A fi d'afavorir la captació de demandes i necessitats d'un ampli ventall de persones, s'ha segmentat el municipi en diferents zones i s'ha realitzat una sessió específica amb els veïns i veïnes de cadascuna. D'aquesta manera el nombre d'assistents a cada trobada ha estat reduït i tothom ha tingut l'ocasió d'intervenir i participar. En total han assistit a les sessions prop de 300 veïns i veïnes, que s'han mostrat d'allò més participatius i interessats en escoltar les explicacions de l'alcaldessa i la resta de regidors del govern. 

 

Reunions_vens_web2

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a totes les persones que han participat en alguna de les sessions. L'equip de govern confia que les idees i propostes recollides al llarg de les diferents trobades serviran per donar millor resposta a les demandes i necessitats dels aitonencs i aitonenques. Rosa Pujol afirmava que "la voluntat final d'aquest equip de govern és seguir treballant en la construcció d'un poble còmode, amable, integrador i fet a la mida de tots els veïns i veïnes".

 
Set persones han realitzat treballs socials a Aitona en els darrers dos anys PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Principalment han efectuat tasques de neteja viària

 

Des del 2011 el nostre municipi acull persones que, per raons diverses, han de realitzar treballs socials en benefici de la comunitat arran d'un programa de col•laboració entre l'Ajuntament d'Aitona i el Departament de Justícia de la Generalitat. 

 

Aquest acord entre ambdues institucions compta ja amb dos anys d'experiència i fins el moment han passat pel poble d'Aitona un total de set persones, i en cadascun dels casos la valoració de les feines executades ha estat molt positiva. Fonamentalment, els treballs duts a terme per aquests treballadors per a la comunitat han anat relacionats amb la neteja de la via i els espais públics. 

 

Des de l'Ajuntament es pretén mantenir activa aquest via d'implicació amb l'àrea de Justícia davant els bons resultats obtinguts fins a dia d'avui.

 
La missa i esmorzar de Sant Joan PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ermita de Sant Joan de Corratalà va omplir-se de gom a gom per assistir a la missa de Sant Joan. En finalitzar la celebració, el centenar de persones que van voler homenatjar el patró d'aquesta popular festa van gaudir d'un esmorzar consistent amb coca i xocolata

 

Missa_Sant_Joan

 

Missa_Sant_Joan2

 


 
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Següent > Final >>

Pàgina 428 de 452
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.