Aitona està a punt per celebrar la Diada de Sant Jordi |
|
|
|
Un any més, el poble viurà activament aquesta festivitat tan simbòlica per al país. La rosa, la senyera i el llibre seran les protagonistes d'una jornada que omplirà carrers i places de tots els pobles de Catalunya. Aitona se suma a la festa amb un seguit d'actes que començaran a partir de la tarda

|
|
Fruiturisme es presenta amb èxit al Saló Internacional del Turisme a Catalunya |
|
|
|
El projecte Fruiturisme, Aitona amb molt de gust s'ha presentat enmig d'una expectació notable en aquesta fira especialitzada en turisme i de ressò mundial

El passat diumenge 21 d'abril a la Fira de Montjuïc en el marc del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) Aitona ha presentat el seu projecte Fruiturisme, que compta amb el suport de la Unió Europea a través del Fons de Desenvolupament Rural. Des de l'Ajuntament d'Aitona s'ha escollit aquesta fira d'àmbit internacional com la ocasió idònia per presentar per primera vegada el projecte al gran públic.
De cara a l'esdeveniment, Fruiturisme ha ofert una prímicia gastronòmica amb la presentació d'un maridatge especialment concebut per a l'ocasió: el restaurant Can Joan d'Aitona i el celler Clos Pons han combinat el vi amb la coca de recapte amb fruita dolça. Tot i que la coca de recapte és un producte típic de Lleida, el xef Jordi Moré ha elaborat una coca innovadora i en exclusiva per a l'esdeveniment que ha buscat promocionar les tres fruites per excel•lència del projecte: la nectarina, el paraguaio i la platerina.
Durant l'acte també es va distribuir el catàleg corporatiu de Fruiturisme, un document que explica els objectius i les activitats turístico-culturals que ofereix la iniciativa Fruiturisme.
|
Presentació de Fruiturisme al Saló Internacional del Turisme a Catalunya |
|
|
|
Aitona, de la mà de la Diputació de Lleida, serà present a la cita amb la presentació del projecte Fruiturisme, Aitona amb molt de gust. Serà la primera ocasió que el projecte s'exposa en una fira especialitza en turisme

Del 19 al 21 d'abril a la Fira de Montjuïc tindrà lloc el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) i Aitona no deixarà passar aquest magnífic aparador del turisme mundial per donar a conèixer les virtuts i els atractius del projecte Fruiturisme. Des de l'Ajuntament d'Aitona s'ha escollit aquesta fira internacional com la ocasió idònia per presentar per primera vegada el projecte al gran públic.
En motiu d'aquest esdeveniment, Fruiturisme oferirà la possibilitat de gaudir d'un maridatge especialment concebut per a l'ocasió. El restaurant Can Joan d'Aitona, i el celler Clos Pons presentaran una mixtura de sabor inigualable que combinarà la untuositat del vi amb la dolçor de la coca de recapte amb fruita dolça. Tot i que la coca de recapte és un producte típic de Lleida, el xef Jordi Moré ha elaborat una coca innovadora i en exclusiva per a l'esdeveniment. Així doncs, Fruiturisme presentarà una primícia gastronòmica que porta el segell d'Aitona i que promociona les tres fruites per excel•lència: la nectarina, el paraguaio i la platerina.
Coincidint amb aquesta cita de ressò internacional l'Ajuntament d'Aitona també farà el llançament del catàleg corporatiu de Fruiturisme, un document que pretén ser la carta de presentació del projecte i l'eina en suport paper que explica aquesta pionera iniciativa que compta amb fons FEDER. (us el podeu descarregar en l'arxiu adjunt)
Sota el lema Si no tens rumb, nosaltres et donem idees, aquest prestigiós saló internacional presenta tota l'oferta internacional així com les últimes tendències turístiques.
Descarregueu-vos aquí el catàleg de Fruiturisme

|
|
|
|
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Següent > Final >>
|
Pàgina 428 de 442 |