Arrenca un nou curs d'alfabetització en català per a nouvinguts PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Les classes començaran el proper dijous 7 de febrer i finalitzaran al maig. Amb aquest curs l'Ajuntament segueix treballant per tal de facilitar i afavorir la integració dels nouvinguts.

 

Foto_cursos_catal

 

El proper dijous dia 7 de febrer començarà un nou curs d'alfabetització en català per a persones nouvingudes. A fi de facilitar l'assistència de tots els interessats, s'ha buscat un horari compatible amb les obligacions familiars, tot tenint en compte, molt especialment, l'horari escolar. En aquest sentit, les classes seran impartides els dimarts i dijous de les 15.15h a les 16.45 i els dimecres de 9.30h a 11.30h. En total, el curs tindrà una durada de 60 hores repartides en un període lectiu de 3 mesos, essent la darrera sessió el 9 de maig. El lloc de realització de les classes serà l'Ajuntament.

 

Amb l'organització d'aquest nou curs, l'Ajuntament d'Aitona dóna continuïtat a la línia encetada fa alguns anys d'impulsar dos cursos de català cada any per tal d'afavorir la plena integració dels col•lectius de persones nouvingudes que resideixen al nostre municipi. Com a principal novetat de l'edició que comença aquesta setmana, cal destacar que el curs es durà a terme a través de l'associació Reintegra (reintegralleida.cat).


 
L'Ajuntament instal·la nous ordinadors a la biblioteca PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els nous equips informàtics, que ja estan a disposició dels veïns i veïnes del municipi, han estat subvencionats per la Diputació de Lleida.

 

ord.bibl.2

 

L'Ajuntament d'Aitona segueix treballant intensament per tal de modernitzar el municipi i dotar els aitonencs i aitonenques de nous recursos. En aquest sentit, la setmana passada van ser instal•lats quatre nous ordinadors a la Biblioteca Municipal Domingo Espax, que s'afegeixen als equips ja en funcionament i a disposició dels veïns i veïnes.

 

Amb aquesta nova remesa, que és fruit d'una subvenció de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament amplia el parc informàtic de la biblioteca, tot dotant els usuaris de noves estacions de treball, recerca de feina i connexió a la xarxa. Els nous ordinadors també permetran a l'Ajuntament ampliar l'aforament dels cursos d'informàtica que regularment s'organitzen des de la Regidoria de Promoció Econòmica.

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a la Diputació de Lleida aquesta subvenció, que permet seguir millorant la xarxa de recursos i serveis oferts als veïns i veïnes d'Aitona.

 
El govern municipal mostra el seu recolzament a la Declaració de Sobirania del Parlament PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La resolució que ha aprovat avui el Parlament de Catalunya, amb els vots favorables de CiU, ERC, ICV-EUiA i un diputat de la CUP, és la primera passa de la nova cambra catalana en el camí del dret a decidir.

 

Declaraci_sobirania_Parlament_Catalunya_Page_1Declaraci_sobirania_Parlament_Catalunya_Page_5

 

Des d'Aitona, el govern municipal dóna ple suport a aquesta resolució que fixa un marc d'actuació en el procés iniciat cap al dret a decidir. El document consta d'un preàmbul que relata breument part de la història de Catalunya i una declaració que acorda fer efectiu l'exercici del dret a decidir d'acord amb els principis de Sobirania, Legitimitat democràtica, Transparència, Diàleg, Cohesió social, Europeisme, Legalitat, Paper principal del Parlament i Participació.

 

Podeu descarregar-vos el text aprovat en el document adjunt.

 

pdf-logo

 
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Següent > Final >>

Pàgina 428 de 435
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.